Indlæser...

Sika Onyx - Arbejdssko

Print Product
Nyhed
Varenr
SIKA-92112
Priser fra 1.029,00 DKK 1.286,25 DKK

Kort om Sika Onyx Arbejdssko

En kvalitetsbevidst og stødabsorberende arbejdssko, i innoverende og moderne design. Udført i slidstærk fuldnarvlæder med en skridsikker sål. Skolen er vandafvisende og indlægssålen er antibakteriel. Arbejdsskoen er åndbar.

Produktbeskrivelse

Stadig en sikkerhedssko

En kvalitets arbejdssko fra SIKA, med nyt og innoverende design. Arbejdsskoen er godkent til køkken og kommer med et tåværn, der sikrer dine fødder hele dagen. SIKA Onyx's skridsikre sål er inkoorporeret i designet, så den ikke ses. Selvom skoen har et pænt ydre, så er det stadig en god kvalitets sikkerhedssko.

 

Komfort og arbejde

Dagligt bruger vi mange timer på vores arbejdsplads og lige netop derfor, er det vigtigt at gøre det komfortabelt, at være på arbejde. SIKA Onyx giver dig en god og behagelig komfort - men samtidig er det en sikkerhedssko. Skoen er designet til at have en god pasform og er lavet til at have på hele dagen. SIKA Onyx arbejdssko er stadig åndbar og vandafvisende, hvilket er din sikring for at du har tørre føder hele dagen. Skoen har en indlægssål der er stødabsorberende og samtidig antibakteriel. Dvs. at skoen hjælper med at fjerne lugtgener og dermed forbedrer din fodhygiejne.