Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Palet / spade i stål med huller 10x 9cm, længde 36 cm

Print Product
Kun 2 tilbage
 Kun 2 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
WA-2095100
Pris pr stk 119,00 DKK 148,75 DKK

En god stor paletspade i rustfrit stål - perforeret med små huller 

Produktbeskrivelse

Denne store stålspade med små huller er et praktisk redskab i det professionelle køkken. Fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet, kombinerer den robusthed og funktionalitet, hvilket gør den ideel til håndtering af store mængder fødevarer.

Spaden er fremstillet af rustfrit stål af god kvalitet, hvilket sikrer lang holdbarhed og modstandsdygtighed over for korrosion.

Den solide konstruktion gør spaden i stand til at klare tunge opgaver uden at bøje eller miste formen.

Med en længde på 36 cm er skaftet designet til at give optimal kontrol og sikkerhed, samtidig med at det reducerer risikoen for forbrændinger. Ophængsdesignet gør den nem at opbevare.

Selve hovedet på paletten måler 10x9 cm, og det er perforeret med huller, som tillader væske og fedtstof at løbe af, hvilket gør den perfekt til stegning og tilberedning.

Det store palethoved gør det nemt at vende og håndtere større mængder mad, hvilket er ideelt i et storkøkken.

Denne stålspade er perfekt til enhver professionel kok, der har brug for et pålideligt og effektivt redskab til daglig brug. Uanset om du skal vende store stykker kød, fisk eller grøntsager, vil denne spade hjælpe dig med at udføre opgaverne med lethed og præcision.

Specifikationer
Mere information
Længde 36 cm