✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Tognana

Med porcelæn fra Tognana får du italiensk design og kvalitet til en rigtig god pris. Du finder 3 forskellige serier her på siden – Vulcania, Trend og Tognana serierne.

Ved Tognana serien finder du den hvide og elegante porcelæn. Lige fra kaffekopper og flødekander til ildfaste fade i forskellige størrelser og designs. I Trend serien finder du flotte tallerkner og skåle i splitfarver. Hvis du vil bruge tallerkner, skåle, ovnfaste fade og mere i et rustikt look, så finder du det ved Vulcania serien.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 138

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 138

Side
Stigende orden
pr. side

Tognana porcelæn – hvid og elegant Tognana serie

I den hvide Tognana porcelæns-serie finder du et stort udvalg til spisebordet. Du finder tallerkner, kopper, fødekander og mere i flere størrelser. Du finder også hvide fade, der er i et elegant design, så de ikke kun kan bruges til at tilberede maden i, men også til servering af maden. Du finder fadene i forskellige størrelser, former og designs, så du kan finde de fade, der passer til dine behov.

Trend porcelænsserien – splitfarver og flot design

Er du et finere spisested eller ønsker flotte tallerkner og skåle til hjemmet, er denne Trend serie i flere flotte farver og med splitfarver, der giver dem et unikt look. Du finder flere elegante former, så du kan vælge de former og designs, der bedst passer til dine retter.   

Vulcania porcelæn – rustik og sort Tognana serie

Det sorte Vulcania porcelæn fra Tognana vil med sikkerhed imponere dine gæster, med sit rustikke, mørke udtryk og unikke former. Du kan finde tallerkner til forskellige serveringssituationer, ovnfaste fade og skåle. Perfekt til flotte anretninger og servering af lækre og møre steaks.