Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Victorinox sæt med to knive og en tyndskræller

Print Product
Kun 38 tilbage
 Kun 38 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
VIC-6711335
Nu pr. stk 96,00 DKK 120,00 DKK Før 119,00 DKK 148,75 DKK

Victorinox knivsæt med to af vores mest solgte urteknive og en tyndskræller. 

Produktbeskrivelse

Knivsæt med to af de mest populære Victorinox urteknive og en tyndskræller, så du har alt, hvad du skal bruge til dine grøntsager. 

Alle tre dele er fremstillet i rustfrit stål af bedste kvalitet og har skafte i sort fibrox plast, som er et særligt slidstærkt plastmateriale. 

Sættet indeholder: 

  • 1 stk. Victorionox tomatkniv med bølgeskær, som en absolut favorit i køkkenskuffen. Tomatkniven kan bruges til alt fra rundstykket til kød og grønt, og skære let og ubesværet igennem det hele. 
  • 1 stk. Victorinox urtekniv med glat skær. En ultraskrap lille kniv, som ligger godt i hånden, når du skal skære frugt og grønt ud. 
  • 1. stk. tyndskræller, som er en effektiv skrællekniv til dine grøntsager. Skrællekniven har et vippeskær med glatte blade, og der er monteret et udstik på den ene side, som du kan bruge til at fjerne pletter eller andre småskavanker på kartoflerne undervejs. 

Alt i alt et favoritsæt, som du både kan bruge som gave, men som du også ville blive glad for i din egen køkkenskuffe. 

Specifikationer
Mere information
Brand Victorinox