Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Hoonved

Hos Jyske Storkøkken har vi importeret og solgt opvaskemaskiner fra italienske Hoonved (udtales "hånd-ved") siden 1996.

Hoonved er grundlagt i 1967, hvor de startede med at producere glasopvaskemaskiner, og siden 1970'erne har virksomheden også produceret opvaskemaskiner til brug i fødevareindustrien. I dag producerer Hoonved over 10.000 industriopvaskemaskiner om året.

Hoonved er ISO9001 certificeret, hvilket garanterer dig en opvaskemaskine af god kvalitet. Råmaterialet er af rustfri stål efter europæisk standard AISI 30. De rustfri plader forarbejdes af højteknologiske maskiner og robotter, der sikrer et ensartet resultat. Hver maskine er forsynet med en QR kode, der gør det muligt at følge maskinen fra start til slut. Alle maskiner afprøves og kvalitetssikres inden de pakkes. 

Filtrene i maskine er nemme at tage ud og rengøre, og vaskearme og skyllearme kan ligeledes tages ud af maskinen, når den skal rengøres. 

Når du vælger en Hoonved opvaskemaskine, får du en teknisk god maskine, som er vandbesparende, hurtig og enkel at betjene. En Hoonved opvaskemaskine er kendt for at være pålidelige i drift, så du er sikret en gnidningsfri opvask i køkkenet. 

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side