Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Dejskraber

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af praktiske og funktionelle dejskrabere, som er et af de vigtigste køkkenredskaber når du skal bage kager og brød. Brug fx dejskraberen til at få al kagedejen ud af røremaskinen, eller når du skal vende fløde forsigtigt i moussen.

Her på siden finder du fadskrabere i forskellige størrelser og materialer, så du kan finde en fadskraber, der passer bedst muligt til dit behov. Her finder du dejskrabere af silikone, stål eller plast. 

Vis som Gitter Liste

16 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

16 varer

Stigende orden
pr. side

Praktiske dejskrabere

En dejskraber er et uundværligt redskab under tilberedning og udformning af kager og bagværk. Dejskraberen er effektiv, når du skal have brød eller kagedej ud af røreskålene, hvor den rigtige dejskraber kan nå ud i alle hjørner, så intet af den værdifulde dej går til spilde. Fadskraberen er også behændig, når du  forsigtigt skal vende piskede æggehvider eller flødeskum i kagedeje og mousser, så du kan bibeholde luften i massen. Skal du bage boller og andet brød er det praktisk med en stærk fadskraber, som du kan bruge når dejen skal deles. Skal du bage kage, der skal overtrækkes med fx fondant, kan en dejskraber også benyttes til at smøre kagen op med smørcreme.

Du finder et bredt udvalg af praktiske dejskrabere her på siden.

Dejskraber af silikone, plast eller rustfri stål

Hvilken dejskraber du skal vælge, afhænger både af smag og behov. Mange vælger at have flere forskellige dejskrabere, som bruges til hver sin ting. Med en dejskraber af fleksibel silikone kan du nemt få det hele med, ned til sidste dråbe, når du skal skrabe flydende deje og ingredienser ud af gryder og skåle. Den bløde silikonedejskraber er til gengæld knap så anvendelig, når du arbejder med en mere bestandig dej, som brøddej. Dejskraberne af stål af mere faste i materialet, og den er derfor yderst anvendelig til udskæring af boller og andet bagværk af gærdeje. En dejskraber af stål er fantastisk til at smøre kager op, med smørcreme eller lignende, så kagen står flot og skarpt. Dejskrabere af plastik minder om den af silikone, men er knap så fleksibel. Den kan bruges til at skrabe dej ud, samt vende ingredienser i en kagedej, hvor den er nem at arbejde med.

Dejskraberne findes med plastiskhåndtag eller stålhåndtag, samt i forskellige størrelser, efter smag og behag.