Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Beholdere og bøtter

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af opbevaringsbokse i plastik og polycarbonat, så du praktisk og nemt kan opbevare madvarer og andet i storkøkkenet. Uanset om du er til opbevaringsbøtter af høj kvalitet, som kan holde til gentagende vask og brug, eller du har brug for billige plastbøtter til fast lav pris, også kaldet condibøtter, finder du dem her på siden, så du aldrig kommer til at mange bøtter til opbevaring af madvarer eller organisering i dit køkken. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 51

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 51

Side
Stigende orden
pr. side

Praktisk opbevaring i plastikbøtter

Her på siden finder du et stort udvalg af plastikbøtter til opbevaring i forskellige udgaver og i forskellige prisklasser. Har du brug for opbevaringsbokse af høj kvalitet, finder du de praktiske og slidstærke opbevaringsbokse med literskala, i det slagfaste materiale polycarbonat. Til opbevaringsboksene af polycarbonat kan du tilkøbe låg i forskellige farve, så du kan organiserer de opbevarede madvarer. Her får du opbevaringsbøtter, som er holdbare, trods opvask i industriopvaskemaskiner, og som du derfor kan bruge igen og igen.

Du finder også praktiske opbevaringsbokse i plastik, der har størrelser efter gn-mål og har forskellige dybder. Plastikbøtterne kommer med låg, og de findes i mange forskellige størrelser, så du kan vælge dem, der passer dine opbevaringsbehov allerbedst.

Billige stabelbare plastbøtter - condibøtter 

Har du brug for billige, stabelbare opbevaringsbøtter, finder du vores plastbøtter og låg dertil til en fast lav pris, så du aldrig kommer til at mange plastbøtter til opbevaring af diverse madvarer i storkøkkenet. De gennemsigtige plastikbøtter er ideelle til organisering i spisekammer, skabe og skuffer - her kan du få overblik over dine tørvarer og andre ingedienser, samtidigt med at du opbevarer dem i tætsluttende bøtter. Plastbøtterne finder du i størrelser fra de små 1,15 liters til de store 5,0 liters. Plastbøtterne er pladsbesparende, da de er lette at stable, både med og uden indhold, så de ikke fylder meget i skuffer, skabe eller på køl.