Spande

Her på siden finder du praktiske opbevaringsspande i plastik eller rustfri stål. Plastspandene har hank og låg, er lavet af fødevaregodkendt pp plast og kan klare en påfyldningstemperatur på -5°C til +40°C. De er dermed oplagte til opbevaring og transport af madvarer. De fødevaregodkendte plastikspande er desuden praktiske i brug på grund af deres stabelkant, som gør stabling og transport af spandene sikker. Med pilfingersikring og kliklyd ved korrekt lukning af låget er du garanteret en tætsluttende opbevaring af dine fødevarer, så fødevaresikkerheden kan forblive i top.

Her finder du plastikspande i størrelser på henholdsvis 5 og 10 liter, samt spande i rustfri stål med hanke i størrelser på 10 og 15 liter.

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Spand rustfri stål 15 L
  Spand rustfri stål 15 L
  Varenr
  WA-1800150
  Pris pr stk 399,00 DKK
  Lagerførende
 2. Spand rustfri stål 10 L
  Spand rustfri stål 10 L
  Varenr
  WA-1800100
  Pris pr stk 349,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.