Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Vakuumpakker

Skal fødevarerne pakkes forsvarligt og lufttæt eller skal du fremstille smagfulde retter i sous vide? Her på siden finder du en vakuumpakker, som fjerner luften og forsegler poserne, så der dannes vakuum. Vakuummaskinen er uundværlig når der skal tilberedes kød og grønt i sous vide, hvor maden tilberedes under vakuum i et varmt vandbad.

Her på siden finder vakuumpakkere i forskellige udgaver og prisklasser, alt efter dit behov. Fælles for dem er, at de er effektive og brugervenlige og derfor nemme at brug. Du er selvfølgelige velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning.

Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side

Vakuummaskine til professionelt brug

Skal vakuumpakkeren bruges i det professionelle køkken, så er det vigtigt at vælge en maskine af god kvalitet, der kan holde til dagligt brug, og som gør vakuumpakning så hurtig og nem som muligt. Du finder fx vakuummaskiner med integreret folieboks og folieskærer, så det bliver nemt at håndterer vakuumposerne.

For at sikre en god vakkumpakning, kan du vælge en maskine, der dobbeltsvejser vakuumposen, så du mindsker risikoen for at vakuumet bliver brudt.