Spar op til 50% på Gram Køl & Frys


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Industriopvaskemaskiner

Intet storkøkken uden en effektiv industriopvaskemaskine, der kan holde dit køkken kørende med skinnede, rent service og rene køkkenredskaber HVER DAG. Der kan være stor forskel på kravene til en industriopvasker, alt efter vaskemængden og pladsen i køkkenet. Derfor er det vigtigt at finde den helt industriopvasker, der matcher behovet i netop dit køkken.

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af brugervenlige industriopvaskemaskiner - både hætteopvaskere og underbordsopvaskere, samt tilbehør dertil, så du kan få den helt rigtige opvasker. Er du i tvivl om, hvilken type opvasker, der passer bedst til din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os for vejledning og et tilbud på en opvaskeløsning. 

For at opnå de bedste vaskeresultater med din industriopvasker, anbefaler vi vandbehandling til at blødgøre vaskevandet, så du undgår kalkaflejringer. Du finder sæbe og afspændingsmiddel til din maskine her.

Du kan læse mere om, hvad du selv kan gøre for at opnå et godt vaskeresultat i din industriopvaskemaskine her

Vis som Gitter Liste

25 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

25 varer

Stigende orden
pr. side

Industriopvaskemaskine - underbordsmodel 

Du finder to forskellige typer af industriopvaskere - hættemaskinen og undermodsmodellen. En underbordsvaskemaskine minder i opbygning om den almindelige husholdningsmaskine, men er langt mere effektiv og har et slutskyld på omkring 85°C, som er nødvendigt for en høj hygiejne. Undermodsmodellen er en pladsbesparende og effektiv løsning til køkkener, hvor der ikke nødvendigvis er plads til en hætteopvaskemaskine og evt. skyllebord og tørrebord – derfor er denne type industriopvaskemaskine ofte et godt valg til barer, cafeer, restauranter og lignende. Takket være hurtige vaskeprogrammer kan du køre meget opvask igennem din industriopvasker, så du altid har rene glas og andet service klar til dine gæster, selv når der er travlt. 

Modsat en hætteopvaskemskine er underbordsopvaskeren knap så ergonomisk at betjene, da man skal løfte bakkerne med opvask, når de skal ind og ud af maskinerne. Dette problem kan dog afhjælpes med et understel, der kan løfte underbordsopvaskemaskinen op i en mere ergonomisk arbejdshøjde. 

Hætteopvaskemaskine

Hætteopvaskeren er ideelle i de mellemstore og store køkkener, hvor der er behov for en opvaskeløsning med en høj vaskekapacitet. En hætteopvaskemaskine har en stor ergonomisk fordel, hvis den er sat sammen med et forskyllebord og tørrebord, idet der ikke er nogen løft af fyldte opvaskebakker, og alt foregår i en god arbejdshøjde. Hermed er der også mulighed for at køre mest muligt opvask igennem systemet i din industriopvaskemaskine, da du kan have bakker med opvask til at stå til tørre, samtidigt med at du har hætteopvaskeren til at køre, og det næste hold af opvask er igang med at blive skyllet ved skyllebordet.

Vælger du en hætteopvaskemaskine, som din industriopvaskemaskine, kræver det ganske vist en del plads, men du får til gengæld et bedre arbejdsmiljø og en yderst effektiv industriopvasker.