Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Industriopvaskemaskiner

En god industriopvaskemaskine er nødvendigt i det travle storkøkken, så du kan holde dit køkken kørende med skinnede, rent service og rene køkkenredskaber hver dag. En industriopvaskemaskine har korte vaskeprogrammer og et efterskyl med en temperatur på minimum 80°C, så du er sikret en hurtig og hygiejnisk opvask. 

Der kan være stor forskel på kravene til en industriopvasker, alt efter vaskemængden og pladsen i køkkenet. Har du et mindre vaskebehov i baren, cafeen eller kantinen, er det ofte fint med en underbordsopvasker. Har du derimod et større vaskebehov (restauranter, kantiner, efterskolen m.m.), skal du overveje en hætteopvasker, hvor du får en ergonomisk arbejdshøjde og mulighed for at sætte forskyllebord og tørrebane i kombination med opvaskemaskinen.

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af brugervenlige industriopvaskemaskiner - både hætteopvaskere og underbordsopvaskere, samt tilbehør dertil, så du kan få den helt rigtige opvasker. Er du i tvivl om, hvilken type opvasker, der passer bedst til din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os for vejledning og et tilbud på en opvaskeløsning. 

For at opnå de bedste vaskeresultater med din industriopvasker, anbefaler vi vandbehandling til at blødgøre vaskevandet, så du undgår kalkaflejringer.

Du finder sæbe og afspændingsmiddel til din maskine her.

Du kan læse mere om, hvad du selv kan gøre for at opnå et godt vaskeresultat i din industriopvaskemaskine her

Vis som Gitter Liste

19 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

19 varer

Stigende orden
pr. side

Industriopvaskemaskiner FAQ

Hvordan virker en industriopvaskemaskine?

En industrimaskine skal kunne vaske op på kort tid og sikre et efterskyl på mindst 80°C (hygiejnekrav).

De mest almindelige industriopvaskere er tankopvaskere, som genbruger vaskevandet ved flere vaske. Her skal opvasken skylles af med lunkent vand først, hvorefter det køres igennem industriopvaskeren.

Der er ikke noget tørreprogram i maskinerne, for at afkorte vasketiden. Opvaskebakken skal derfor tages ud af maskinen umiddelbart efter vask, og opvasken tørrer herefter hurtigt ved fordampning, på grund af den høje temperatur på efterskyllet. Afspændingsmidlet er også medvirkende til en hurtig tørring, da det medvirker til at overskydende vand løber af.

Hvad koster en industriopvaskemaskine?

En industriopvaskemaskine koster mellem 14.000 og 100.000 kr. ekskl. moms alt efter om du skal bruge en underbordsopvasker eller en hætteopvaskemaskine. Industriopvaskemaskiner kan variere meget i pris, da der kan være stor forskel på kvalitet, kapacitet, vaskeprogrammer og udstyr. Du skal derfor først vurdere hvor stor en industriopvasker, som du har behov for og om du har brug for sæbepumpe, afløbspumpe m.m.

Hvor meget vand bruger en industriopvaskemaskine?

En industriopvaskemaskine (tankopvasker) har et vandforbrug på mellem 2 og 4 liter vand pr. vask. Vandet tages fra vandtanken og maskinen genbruger vandet i flere vaskecyklusser. Det er forskellige, hvor mange liter vand, der kan være i tanken, og hvor ofte du skak skifte det.

Industriopvaskemaskine finders også i friskvandsmaskiner, som tager frisk vand ind til hver vask.  Her ligger vandforbruget pr. vask normalt højere, afhængigt at modellen.

Du kan ofte finde en angivelse af vandforbruget på databladet til opvaskemaskinen

Hvor mange grader skal en industriopvaskemaskine vaske ved?

En industriopvasker vasker som regel med en vasketemperatur omkring 55°C. Temperaturen er vigtig, for at opvaskemidlet opløses og virker som det skal, og for at fedt og skidt kan opløses og fjernes.

Det er vigtigt at industriopvaskemaskinen har et efterskyl på mindst 80°C for at kunne desinficere køkkenartiklerne. Derfor har de industriopvaskemaskiner gerne en skylletemperatur på mellem 82 og 85°C.