Hætteopvasker

Med en hætteopvaskemaskine som din industriopvaskemaskine får du en effektiv opvaskemaskine med en høj kapacitet. For at få mest muligt ud af din opvaskestation bør hætteopvaskeren placeres imellem et skyllebord og et tørrebord, så du får en effektiv og ergonomisk korrekt arbejdsstation, hvor der ikke skal løftes på tunge opvaskebakker, da opvaskebakkerne kan skubbes ind i opvaskemaskinen fra skyllebordet og efterfølgende trækkes ud op tørrebordet.

Med mindre du bor i et område med minimalt kalk i vandet, anbefaler vi vandbehandling til at blødgøre vaskevandet, for at få optimale vaskeresultater uden kalkaflejringer. 

Har du brug for rådgivning inden du vælger opvaskemaskine, eller har du brug for en komplet opvaskeløsning med industriopvaskemaskine og evt. forskyllebord og tørrebord, så kontakt os gerne! 

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Basic Line Hætteopvasker HSP 550 inkl. afspændingspumpe Fast Lavpris
  Basic Line Hætteopvasker HSP 550 inkl. afspændingspumpe
  Varenr
  HO-HSP550
  Pris pr stk 18.995,00 DKK 23.743,75 DKK
  Lagerførende
 2. Hoonved Hætteopvaskemaskine CAP12EBTPS med sæbe-, afspændings- og afløbspumpe
  Hoonved Hætteopvaskemaskine CAP12EBTPS med sæbe-, afspændings- og afløbspumpe
  Varenr
  HO-CAP12EBTPS
  Pris pr stk 47.645,89 DKK 59.557,36 DKK
  Lagerførende
 3. Zanussi Hætteopvaskemaskine LS14ESD med kondensering & varmegenvinding
  Zanussi Hætteopvaskemaskine LS14ESD med kondensering & varmegenvinding
  Varenr
  ZA-504272
  Pris pr stk 82.400,00 DKK 103.000,00 DKK
  Bestillingsvare
Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side

Zanussi hætteopvaskemaskine

Med en Zanussi hætteopvaskemaskine får du en pålidelig industriopvaskemaskine af høj kvalitet, der leverer perfekte vaskeresultater og har et skyl på 84°C. Med ultrahurtige vaskeprogrammer på mellem 45 og 150 sekunder, kan du hurtigt køre store mængder af opvask igennem. Industriopvaskemaskinerne er udstyret med sæbe-, afspændings- og skyllepumpe, og de fleste modeller har også afløbspumpe. Zanussis hætteopvaskere har et lavt vand og energiforbrug, så driftomkostningerne holdes nede. 

Udvalgte modeller af Zanussis hætteopvaskemaskiner er udstyret med ESD (Energy Saving Device), som bruger dampen fra opvaskemaskinen til opvarmning af det kolde vand der tilføres, hvilket både sparer på energien og minimerer mængde af damp, der frigives fra maskinen. Opvaskemaskiner med ESD kræver derme ikke emfang.

Hoonved hætteopvaskemaskine

Med mere end 50 års erfaring i at designe og producere opvaskesystemer, leverer Hoonved innovative og pålidelige opvaskemaskiner af høj kvalitet. Hætteopvaskemaskiner fra Hoonved er effektive og hurtige og har et efterskyl på 85°C, så du kan overholde hygiejnekravene. Vaskeprogrammerne varer mellem 2 og 4 minutter, hvormed du kan nå at køre store mængder af opvask igennem på kort tid. Industriopvaskerne fra Hoonved er udstyret med sæbe og afspændingspumpe, og du finder modeller, der er med eller uden afløbspumpe.