Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Underbordsopvasker

Mangler du en industriopvaskemaskine, der ikke fylder for meget? Med en underbordsopvaskemaskine får du en effektiv industriopvaskemaskine, der optager langt mindre plads end en hættemaskine. I forhold til en almindelige husholdningsopvasker, har en industriel underbordsopvaske kortere programmer, så du kan vaske store mængder af opvaske. Du har mulighed for at få understel til din underbordsopvasker, så du får et mere ergonomisk arbejdsmiljø.

Du finder to forskellige typer af underbordsopvaskere. Du finder et stort udvalg af tankopvaskere fra Zanussi og Hoonved, som benytter det samme vand til flere vaske (på samme måde som hætteopvaskeren), eller friskvandsopvaskere, der tager nyt vand ind til hver vask, som du kender det fra din husholdningsmaskine

Er du i tvivl om hvilken industriopvaskemaskine, der passer bedst til dit opvaskebehov? Kontakt os gerne, så rådgiver vi dig og finder en løsningen sammen med dig. 

Vis som Gitter Liste

9 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

9 varer

Stigende orden
pr. side

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger din underbordsopvasker? 

Der er stor forskel på, hvilket opvaskebehov man har. Har du kun behov for at vaske glas, kopper og en smule desserttallerkener op i din opvasker, kan en glasopvasker være et fint valg. Her får du en professionel underbordsopvaskemaskine, der lever op til kravet om en slutskyl på min. 80°C, for at få et hygiejnisk resultat. 

Skal du vaske mere af, skal du kigge efter en større underbordsopvasker. Disse fåes i flere modeller, alt efter hvilke krav, du har til din opvasker. Når du kigger på modellerne, skal du være opmærksom på følgende: 

  • Er der afløbspumpe på opvaskemaskinen? Er der ikke afløbspumpe på underbordsopvaskeren, skal dit afløb være placeret i gulvet eller max. 5 cm over, for at opvaskemaskinen kan komme af med afløbsvandet. 
  • Er der sæbepumpe? De fleste opvaskemaskiner har pumpe til afspændingsmiddel, da afspændingsmidlet er vigtigt for at opvasken kan tørre. (der er ikke tørre program i en industriopvasker). Hvis opvaskemaskinen ikke har sæbepumpe, skal du dosere sæben manuelt fx i form af opvasketabs. Husk at anvende opvasketabs fremstillet til industriopvaskemaskiner, for at de kan nå at blive opløst under de korte vaskeprogrammer. 

Derudover er der forskel på vaskeprogrammer, kapacitet og kvalitet på de forskellige opvaskemaskiner. Der kan fx. være forskel på antallet af vaskeprogrammer eller om opvaskemaskinen har dobbelt lag stål og dermed er bedre varme- og lydisoleret. 

Hoonved eller Zanussiopvaskemaskine? 

Zanussi og Hoonved underbordsopvaskere er begge tankopvaskemaskiner, som genanvender vandet til flere vaske, inden ud behøver at skifte det. 

Kvaliteten på Hoonved og Zanussi minder meget om hinanden. Hoonved er for mange ikke et velkendt brand. Hos Jyske Storkøkken har vi solgt Hoonved opvaskemaskiner igennem mange år, og vi ved fra vores kunder, at det er gode og pålidelige maskiner. Garantimæssigt får du 1 års reserveldelsgaranti på Hoonved, hvor du både får 1 års reservedelsgaranti samt en teknikker, der kommer ud og fejlsøger og ordner din Zanussimaskine det første år. 

Har du spørgsmål eller ønsker du vejledning inden du træffer beslutningen om en industriopvaskemaskine, så kontakt os gerne.