Underbordsopvasker

Med en underbordsopvaskemaskine får du en effektiv industriopvaskemaskine. En underbordsopvasker er pladsbesparende og har korte vaskeprogrammer, så den kan klare store mængder af opvask, den er derfor ideel til barer og restauranter med pladsmangel. Underbordsopvaskemaskinen er til gengæld mindre ergonomisk end hætteopvaskemaskinerne, da man skal løfte bakker med opvask op og ned, når de skal placeres i maskinen. Det er dog muligt at hæve højden med et understel.

Er du i tvivl om hvilken industriopvaskemaskine, der passer bedst til dit opvaskebehov? Kontakt os gerne, så rådgiver vi dig og finder en løsningen sammen med dig. 

Indlæser...
Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Zanussi Underbordsopvaskemaskine, LS5 med sæbe- & afspændingspumpe.
  Zanussi Underbordsopvaskemaskine, LS5 med sæbe- & afspændingspumpe.
  Varenr
  ZA-400070
  Nu pr. stk 16.995,00 DKK 21.243,75 DKK Før 23.900,00 DKK 29.875,00 DKK
  Bestillingsvare
 2. Zanussi Underbordsopvaskemaskine, LS6 med skylle- & afløbspumpe
  Zanussi Underbordsopvaskemaskine, LS6 med skylle- & afløbspumpe
  Varenr
  ZA-502050
  Pris pr stk 33.800,00 DKK 42.250,00 DKK
  Bestillingsvare
 3. Understel til Zanussi opvaskemaskine
  Understel Zanussi til LS5 - LS6
  Varenr
  ZA-860418
  Pris pr stk 2.200,00 DKK 2.750,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side

Hoonved industriopvaskemaskiner

Hoonved har over 50 års erfaring i at designe og producerer opvaskeløsninger og er kendt for deres innovative, pålidelige opvaskere. Underbordsopvaskerne fra Hoonved har hurtige vaskeprogrammer på mellem 2-8 minutter, så der kan køres store mængder af opvask igennem.

Med en magnetisk sikkerhedsafbryder stoppes vaskeprogrammet, hvis døren åbnes, hvilket giver en god betjeningssikkerhed. Dobbeltvæggen i industriopvaskemaskinens dør giver lyd og varme isolation. Underbordsvaskemaskinerne har et lavt vand og energiforbrug, så driftsomkostningerne i køkkenet holdes nede.

Zanussi industriopvaskemaskiner

Zanussi har designet og produceret innovative kvalitetsløsninger til køkkener igennem 100 år. Med en underbordsopvasker fra Zanussi får du en stabil og effektiv opvasker med perfekte vaskeresultater. Zanussis underbordsopvaskemaskiner har lynhurtige vaskeprogrammer på 1,5 – 4 minutter, og du kan derfor køre store mængder af opvask igennem. Zanussis underbordsopvaskemaskiner har et lavt forbrug af energi og vand. Med et understel kan du hæve din underbordsopvaskemaskine op i en bedre ergonomisk højde.