Underbordsopvasker

Mangler du en industriopvaskemaskine, der ikke fylder for meget? Med en underbordsopvaskemaskine får du en effektiv industriopvaskemaskine, der optager langt mindre plads end en hættemaskine. I forhold til en almindelige husholdningsopvasker, har en industriel underbordsopvaske kortere programmer, så du kan vaske store mængder af opvaske. Du har mulighed for at få understel til din underbordsopvasker, så du får et mere ergonomisk arbejdsmiljø.

Du finder to forskellige typer af underbordsopvaskere. Du finder et stort udvalg af tankopvaskere fra Zanussi og Hoonved, som benytter det samme vand til flere vaske (på samme måde som hætteopvaskeren), eller friskvandsopvaskere fra Miele, der tager nyt vand ind til hver vask. 

Er du i tvivl om hvilken industriopvaskemaskine, der passer bedst til dit opvaskebehov? Kontakt os gerne, så rådgiver vi dig og finder en løsningen sammen med dig. 

Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
pr. side

Hoonved industriopvaskemaskiner

Hoonved har over 50 års erfaring i at designe og producerer opvaskeløsninger og er kendt for deres innovative, pålidelige opvaskere. Underbordsopvaskerne fra Hoonved har hurtige vaskeprogrammer på mellem 2-8 minutter, så der kan køres store mængder af opvask igennem.

Med en magnetisk sikkerhedsafbryder stoppes vaskeprogrammet, hvis døren åbnes, hvilket giver en god betjeningssikkerhed. Dobbeltvæggen i industriopvaskemaskinens dør giver lyd og varme isolation. Siderne på maskinerne er af et lag rustfri stål, og er derfor ikke lydisolerende. Vaskearme, skyllearme og dyser er udført i polypropylen. 

Underbordsvaskemaskinerne fra Hoonved har et lavt vand- og energiforbrug, så driftsomkostningerne i køkkenet holdes nede.

Læs mere om Hoonved og se alle Hoonvedopvaskemaskinerne her

Zanussi industriopvaskemaskiner

Zanussi har designet og produceret innovative kvalitetsløsninger til køkkener igennem 100 år. Med en underbordsopvasker fra Zanussi får du en stabil og effektiv opvasker med perfekte vaskeresultater. Zanussis underbordsopvaskemaskiner har lynhurtige vaskeprogrammer på 1,5 – 4 minutter, og du kan derfor køre store mængder af opvask igennem. Zanussis underbordsopvaskemaskiner har et lavt forbrug af energi og vand. Med et understel kan du hæve din underbordsopvaskemaskine op i en bedre ergonomisk højde.