Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Chippendale

Løft din borddækning med det smukke chippendale bestik, der både egner sig til en klassisk, stilfuld og romantisk borddækning, alt efter hvordan du sammensætter det med bordets øvrige elementer.

Chippendale bestikket er udført i højglans poleret 18/10 stål, og du finder både spisebestik og serveringsbestik i det elegante design. Med chippendale får du kvalitet og design i en og samme serie– og så endda til en rigtig god pris. Bestikket er velegnet til brug i restauranter, cafeer m.m. da de det rustfri stål tåler dagligt brug og opvaskemaskine, uden at det bliver trist at se på. 

Vis som Gitter Liste

13 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

13 varer

Stigende orden
pr. side

Elegant Chippendale bestik i rustfri stål

Chippendale bestikket har sit navn efter den engelske møbelsnedker Thomas Chippendale, der i 1700-tallet skabte den helt særlige chippendale stil, som sidenhen er blevet brugt af andre designere til møbler såvel som bestik. Stilen er både enkel og samtidigt både dekorativ og let genkendelig. Det rustfri chippendale bestik er blevet en populær klassiker, som findes rundt på mange borde i restauranter, cafeer, hoteller m.m. 

Med chippendale kan du løfte den almindelige hverdagsborddækning ved at tilføre chippendalestilens elegante og dekorative form. Brug det i en klassisk borddækning med stilrene hvide duge og hvide tallerkener, hvor bestikket vil tilføje elegance, eller dæk et romantisk bord med fx blomster, levende lys og smukke glas, som bestikkets mønster vil spille godt sammen med.

Bestikket fra chippendale serien er udført i poleret rustfri stål, der giver dig slidstærkt og praktisk bestik, der er velegnet til det daglige brug og slid, samt opvaskemaskine. Det smukke design, kvaliteten og den gode pris gør chippendale bestikket til et populært valg til brug i restauranter og cafeer, hvor der er behov for en pæn servering med holdbart bestik.

Chippendale serveringsbestik

Ud over knive, gafler og skeer, finder du naturligvis også sauceskeer, opøsere og kagespader i det elegante design, så serveringen kan matche borddækningen. Chippendale kageskeen vil fx tage sig godt ud til servering af en indbydende lagkage på det romantisk dækkede kaffebord, hvor du også kan finde chippendale kagegafler til gæsterne.

Se hele vores bestikudvalg her