Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Bageplader og riste

Mangler du en bageplade eller rist i gn mål, så de passer til din industriovn? Der kan hurtigt blive brug for mange bageplader i det travle storkøkken, hvor mange emner skal bages eller steges i ovnen.

Her på siden finder du bagplade i glat eller perforeret udgave, og bageplader med silikone. Du finder også riste og specielle bageplader til flutes, æg og meget mere.

Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side

Hvorfor vælge perforerede bageplader til din industriovn?

I en industriovn tilberedes maden ved hjælp af varmluft og damp - dette gør sig gældende for både konvektionsovne og kombiovne. For at få den absolut bedste tilberedning, er det vigtigt at dampen og den varme luft har passage rundt i hele ovnen. En perforeret bageplade har småhuller fordelt over hele pladen, hvilket lukker damp og luft igennem, så det kan cirkulere rundt om eksempelvis bagværk og give en sprød skorpe hele vejen rundt. Hos Jyske Storkøkken finder du både bageplader der er perforerede og perforerede flutes og baguetteplader, så du kan tilberede skønne brød og meget andet i din industriovn.