Sæbe og afspænding

Her på siden finder du opvasketabs, sæbe med og uden klor, afspændingsmiddel og saltpoletter til industriopvaskemaskiner. Det er vigtigt at anvende opvaskesæbe og afspændingsmiddel, der passer til din industiopvaskemaskine, for at opnå de bedste vaskeresultater og passe godt på din industriopvasker. Sæbeforbruget afhænger i høj grad af sæbeproducenten - det kan derfor betale sig at købe sæbe af ordenltig kvalitet.   

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Finish opvasketaps, 68 stk pr. pakke Fast Lavpris
  Finish opvasketaps, 68 stk pr. pakke
  Varenr
  HAA-6010772
  Pris pr stk 39,20 DKK
  Lagerførende
 2. Saltpoletter 25 kg sæk
  Saltpoletter 25 kg sæk
  Varenr
  JY-32136600
  Pris pr stk 149,00 DKK
  Lagerførende
 3. Sæbe for opvask uden klor 12,5kg
  Sæbe for opvask uden klor 12,5kg
  Varenr
  JY-JS821-10
  Pris pr stk 319,00 DKK
  Lagerførende
 4. Afspænding for opvaskemaskine 5 L
  Afspænding for opvaskemaskine 5 L
  Varenr
  JY-JS903-5
  Pris pr stk 319,00 DKK
  Lagerførende
 5. Sæbe for opvaskemaskine med klor 11,7kg
  Sæbe for opvaskemaskine med klor 11,7kg
  Varenr
  JY-JS832-10
  Pris pr stk 319,00 DKK
  Lagerførende
 6. Vogn til 10/12 L dunk BxDxH 255x245x230
  Vogn til 10/12 L dunk BxDxH 255x245x230
  Varenr
  TI-105503
  Pris pr stk 695,00 DKK
  Lagerførende
 7. Justering sæbe/afspænding
  Justering sæbe/afspænding
  Varenr
  JY-INSTAL
  Pris pr stk 1.295,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Vandbehandling til din industriopvasker

Det er vigtigt at være opmærksom på vandets hårdhed i dit område, for at sikre dig ordentligt vaskeresultater. Med mindre din virksomhed er placeret i et område hvor vandet stort set ikke indeholder kalk, anbefaler vi vandbehandling, som blødgører vandet, inden det bruges i din industriopvasker.  Uden vandbehandlig kan der opstå kalkaflejringer fra vandet på din opvask, som er særligt problematisk med f.eks. glas, der gerne skal fremstå så skinnende rene som overhovedet muligt.

Det er vigtigt at dosere sæbe og afspænding rigtigt 

For meget opvaskesæbe i din opvaskemaskine kan efterlade en hinde på din opvask, og så er det desuden skidt for miljøet. Afspændingsmiddel er vigtigt at bruge til din industriopvaskemaskine, da afspændingsmidlet bryder overfladerspændingen i vandet, og forhindre små vanddråber kan sætte sig og efterlade kalkpletter efter tørring. Bruger du for meget afspændingsmiddel kan der til gengæld efterlades en fedtet hinde, så servicet ikke føles rent. Derfor skal du sørge for at industriopvaskemaskinen får den rigtigt dosis af både opvaskesæbe og afspændingsmiddel.

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.