Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Skrælleknive og urteknive

Her på siden finder du et stort udvalg af skrælleknive og urteknive - tyndskrællere, tounierknive, parisienne jern, ja alt hvad du skal bruge, når der ordnes frugt og grønt i det professionelle køkken. Redskaberne er effektive til både skrælning og udskæring af frugt og grønt i kugler, strimler, tynde skiver og meget mere. Brug fx tyndt skårne strimler af grøntsager til salater og wokrettter - det er både hurtigt og nemt, og du slipper for at hive de store køkkenmaskiner frem (og gøre dem rent bagefter). 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 50

Side
Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 50

Side
Faldende orden
pr. side

Anvendelsesmuligheder med en tyndskræller

En tyndskræller er et effektivt redskab, der kan anvendes til mange forskellige ting. Du kan fx lave fine, tynde strimler af grønt, som kan bruges i salater, wok og meget mere, men den er også eminent, når der skal skæres parmasanost eller chokolade til madretter og bagværk. Du kan f.eks pynte dine kager med fine chokoladespåner, som du har skrællet med tyndskrælleren. Det er nemt, hurtigt og det ser godt ud.

Med en tyndskræller kan du lave sunde, sprøde retter uden at skulle finde de tunge maskiner frem, og den er meget nemmere at rengøre. Tyndskrælleren ligger godt i hånden, og skræller og skærer effektivt. Med en skrap tyndskræller, som vores tyndskræller fra Victorinox, kan du også skrælle tomater, kiwi og andet frugt og grønt, som har skind en almindelig skrællekniv ikke ville kunne bryde særlig godt.

Redskaber til udskæring og pynt

Med de rigtige køkkenredskaber, er der rig mulighed for at skære og skrælle frugt og grønt flot ud til madretter og garniture. Det kan du f.eks. gøre med et parisiennejern, som har en halvkugleformet ende, så du kan lave runde kugler af melon, kartofler og meget mere, som gør dine madretter mere interessante – både for øjet og munden. Juliennejerne giver dig mulighed for at skrælle helt tynde små strimler af f.eks. citronskræl, som du kan bruge som smagsgiver eller pynt til madretter og desserter.

Til pynt og udskæring finder du desuden:

  • Tyndskrællere
  • Garnieeresæt med blandt andet tyndskræller og parisiennejern
  • Citruskniv
  • Kernehusudstikker