Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Kombiovn

Hos Jyske Storkøkken finder du et bredt udvalg kombiovne og tilbehør fra mærkerne Zanussi og FM.

En ordentlig industriovn er et centralt element i ethvert køkken, og der er derfor vigtigt at finde den kombiovn, der matcher behovet i køkkenet bedst muligt. Kombiovnene fra Zanussi og FM er alle brugervenlige, effektive og nemme at rengøre. 

Kombiovnen har den særlige egenskab at du både kan stege, bage og koge i din ovn. Dermed slipper du for at have både ovn og gryder igang på samme tid.  

Der er flere parametre at kigge på, når du skal vælge kombiovn. Skal ovnen være til el eller gas? Hvor mange indstik skal du have plads til, skal de være tværvendt eller langsgående, og hvilken type plader skal ovnen passe til? Skal der være indbygget vaskeprogram? Har du brug for vejlending og rådgivning omkring kombiovne, så ring eller skriv til os, så vi kan jeg hjælpe dig videre. 

Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side

Kombiovn fra Zanussi

Med en Zanussi kombiovn til industri får en ovn, som er effektiv og sikker i drift, så du har en industriovn du kan stole på i dit storkøkken. Kombiovne fra Zanussi har en stor fordel i deres automatisk vaskesystem, der letter den daglige rengøring betydeligt, så du kan lægge dine kræfter i madlavningen. Med luftcirkulation, runde indvendige hjørner, og reversible blæsere bliver den varme luft fordelt i hele ovnen, hvilket giver en jævn temperatur og, de bedste betingelser for ensartet tilberedning i industriovnen.

Kombiovn fra FM

Kombiovne fra FM er brugervenlig og har et smart, intuitativt kontrolpanel, i form af en touch skærm, hvor du hurtigt og nemt kan tilgå dine favorit ovnprogrammer. Du kan altså komme igang med tilberedning af populære retter ved hjælp af ganske få tryk, så du ikke skal bruge tid på at indstille temperatur, tid osv.

Med damp- og klimakontrol, justerbar blæserhastighed og meget mere får du optimale betingelser for en perfekt tilberedning af mad og bagværk, der kan tilpasses fuldstændig den type mad, der skal tilpasses. Med smart cooking funktionen kan du tilberede flere forskellige emner, der skal være færdigt samtidig - ovnen fortæller dig selv, hvornår det næste emne skal sættes ind, for at det hele er færdig tilberedt på samme tid.

Ved hjælp af en usb-port kan du hente og aflåse relevante HAACCP informationer til egenkontrol.