Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Konvektionsovn

Søger du en konvektionsovn (varmluftsovn)? Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af professionelle ovne af høj kvalitet fra mærker som Zanussi og FM. Du finder både varmluftsovne til gas og varmluftsovne til el, og du finder dem i forskellige størrelser og antal indstik, så du kan få en industriovn, der matcher dit behov til fulde. 

I en konvektionsovn tilberedes maden ved hjælp af varm luft. Blæserne sørger for at fordele varmen rundt i hele ovnen, så du får en ensartet tilberedning overalt i ovnen, også når du har mange bageplader eller gastrobakker i gang. 

Der bør kun anvendes sæbe og afspændingsmiddel, som er special lavet til ovne, til din industriovn!

Har du brug for rådgivning, så ring til os på 86812627! 

Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side

Konvektionsovne til industri fra Zanussi

Konvektionsovnene fra Zanussi i rustfri stål er enkle at betjene og nemme at rengøre. De professionelle varmluftovne har en reversibel blæser og et luftcirkulationssystem, der fordeler den varme luft i hele ovnen, så temperaturen holdes jævn overalt i ovenen, også selvom du har mange emner i konvektionsoven. Det effektive varmesystem, kombineret med damp, sikre dig de bedste betingelser for tilberedningen i Zanussi ovnen. Industriovne fra Zanussi er kendt for at være af høj kvalitet og sikre i drift, så du har en ovn du kan stole på i mange år frem.

Konvektionsovne til industri fra FM

Professionelle varmluftovne fra FM er brugervenlige, effektive og har en høj hygiejnestandard. FM industriovnen er af rustfri stål, og har runde hjørner indvendigt, hvilket gør rengøringen nem og hurtig. De runde hjørner bidrager samtidigt til en effektiv luftcirkulation i konvektionsovnen. Luftcirkulationen og de reversible blæsere sørger for en ensartet varme i hele ovnen, så du får en jævn tilberedning. Ovnen er tilsluttet vand, så du kan opnå en endnu bedre tilberedning ved hjælp af damp. Kontrolpanelet er enkelt og overskueligt med tre knapper, hvor du kan regulere tid, temperatur og fugtighed - så du har fuld kontrol over tilberedningen af maden. Industriovne fra FM har mulighed for multiindstik, hvor du har mulighed for at øge antal indstik i din ovn. Yderligere har FM flere modeller, hvor det både er muligt at køre EN og GN størrelser. Du kan vælge imellem tværgående og langående stik, og de fleste af FMs ovne kan sættes oven på hinanden (10 stiks eller mindre), så du kan have flere ovne igang i dit storkøkken.